Korpihakkio logo
Main buttons

Mökeillä riittää puuhasteltavaa. Kalassa voi käydä ympäri vuoden. Talvella pilkkimässä ja muina vuodenaikoina veneellä. Talvella voi hiihtää tai ajaa moottorikelkalla. Metsähallituksen moottorikelkkareitti on kivenheiton päässä.

Lestijärvessä voi kesäisin käydä uimassa tai kalastamassa. Veneilemässä tai melomassa voi käydä ilman kalastusvälineitäkin. Pyydyskaloista tärkeimmät ovat hauki, ahven ja muikku. Toisinaan on joesta noussut myös lohikaloja. Lestijoen laskeminen kanootilla taikka veneellä onkin helppoa mökkien hyvän sijainnin vuoksi.

 Metsässä voi käydä marjoja poimimassa, erityisesti mustikkaa ja puolukkaa on helppo löytää lähimetsästä. Syksyisin sieltä löytää myös sieniä. Metsästys on myös suosittu harrastus. Metsähallituksen metsiä löytyy lähialueilta runsaasti.
Vaellusreiteista esimerkiksi Peuranpolku on lähellä.

Lisätietoja lupien saamiseen löytyy Lestijärven kunnan sivuilta .

Uutena vapaa-ajan mahdollisuutena on myös vetovarjoliitely. Se onkin kokemuksena jännittävä, mutta turvallinen. Kerää porukka kokoon ja tulkaa kokeilemaan! Oiva vaihtoehto esimerkiksi polttariporukalleKorpihakkio Lomatalot, Peuralantie 55, FI-69440, Lestijärvi, tel +358400366042, tuomas.kiiskila@pp.inet.fi
Copyright © 2013 Korpihakkion Lomatalot. All Rights Reserved

 

link to home page link to cabins link to activities link to contact info link to links link to blog